Facebook Pixel

Pentago Multiplayer

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Pentago Multiplayer on nopea, haastava ja hauska taktiikkapeli kahdesta neljään pelaajalle, joka on helppo oppia. Se joka ensimmäisenä saa viisi omanväristä nappulaa riviin voittaa.

Pentago Multiplayer on taktiikkapeli usealle pelaajalle. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä viisi omanväristä kuulaa riviin. Ei pidä kuitenkaan luulla, että voitto tulee helpolla. Jokaisen asetetun nappulan jälkeen pitää kääntää yhtä pelilaudan yhdeksästä levystä, ja jälleen pelilauta näyttää erilaiselta. Kun pelikenttä muuttuu jatkuvasti, on viiden nappulan riviin saaminen vaikeampaa kuin aavistitkaan.

PENTAGO Multiplayer on helposti opittava taktiikkapeli kahdesta neljään pelaajalle ja on taattua PENTAGO-laatua. Multiplayer sopii sekä kaikki-vastaan-kaikki-peliin että joukkuepeliin. Alkuperäinen PENTAGO on ruotsalaisen Tomas Flodénin keksimä, lukemattomia pelipalkintoja ympäri maailman voittanut menestyspeli.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero41017020
MateriaaliMuovi (ABS)
Pelaajien määrä2–4
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus8+
KieliFI,SE,NO,DK,EN,NL
Mitat30 x 30 x 5 cm
Paino0,86 kg
EAN-koodi7350023020305

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO