Facebook Pixel

Suomi-palapeli 54 palaa

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suomi tutuksi pala palalta! Opettavainen 54-palainen palapeli, jonka kuvaksi muodostuu Suomi raja-alueineen. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 6 cm, palan muodosta riippuen. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Suomi-palapelin kuvaksi muodostuu karttakuva Suomesta, viehättävin yksityiskohdin. Kuvan värit noudattelevat kartan maastosta kertovia värejä. Kuvaan on lisätty mielenkiintoisia yksityiskohtia. Palapelin avulla voi tutustua samalla Suomen rajoihin, naapureihin, kaupunkeihin, pääteihin ja eläimiin.

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856637
Palojen määrä54
Ikäsuositus6+
Mitat24,5 x 18 x 3 cm
Paino0,225 kg
EAN-koodi6416844856637

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO