Facebook Pixel

Tangle Town

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Aktiivinen, touhukas ja hulvattoman hauska peli, jossa autoa liikuttelemalla toimitetaan ruokakuriiripalvelun toimeksiantoja - nostamatta sormea auton päältä, kaatamatta kellotornia ja poistamatta autoa pelilaudalta. Tavoitteena on kerätä eniten pisteitä ja voittaa peli. Varo kuitenkin muiden pelaajien käsiä ja yrittäkää olla sotkeentumatta toisiinne! Tai pelatkaa yhteistyöpelinä, jossa ruuhkan solmuista on selvittävä muita auttaen. Peliä voi pelata 2-6 pelaajaa, ja sen ikäsuositus on 8+. Yhden pelin kesto on n. 20 min.

Tervetuloa touhukkaaseen Tangle Towniin! Vilkkaan kaupunkimme risteävät kadut tarjoavat runsaasti nähtävää ja hurjasti koettavaa. Olemme erityisen tunnettuja nimillä hassuttelusta, sotkuisesta liikenteestä ja innokkuudestamme ruoan tilaamiseen. Selviätkö Tangle Townin keskustan ruutukaavasta autojen, tietöiden ja rakennusten keskellä, ruokakuriiripalvelu Tangle Dashin uusimpana lähettinä? Nouda tilaus ja vie se perille, kuitenkin sääntöjä noudattaen. Tavoitteesi on olla kaupungin paras ruokalähetti!

Kilpailuhenkinen ja hupaisa perhepeli on täynnä solmuja, huumoria, vauhtia ja yllättäviä tilanteita!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862441
MateriaaliKartonki, muovi
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus8+
KieliFI,SE,NO,DK,EN
Mitat32 x 26 x 6 cm
Paino0,93 kg
EAN-koodi6416550862441

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO