0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Tieto & Taito & Temppu Peliko Tieto & Taito & Temppu
  • Peliko Tieto & Taito & Temppu Peliko Tieto & Taito & Temppu

PelikoTieto & Taito & Temppu

Kuvaus

Alle kouluikäisten ja nuorten koululaisten hauska ja opettavainen lautapeli. Pelissä liikutaan noppaa heittämällä, suoritetaan tehtäviä ja vastataan kysymyksiin. Keskustelua herättävä viihdyttävä peli ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin!

Saatavuus: Heti

24,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Suosittu peli uutena, päivitettynä versiona. Lautapelin tavoitteena on antaa erilaisille ja eritasoisille lapsille mahdollisuus pärjätä ja viihtyä saman perin äärellä. Pelin aikana on tarkoitus keskustella mm. vuodenaikojen vaihteluun liittyvistä asioista, ikäeroista ja muista lapsia askarruttavista asioista. Pelissä liikutaan noppaa heittämällä, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja vastataan kysymyksiin.

Pelilautaan ei ole merkitty lähtöä eikä maalia vaan yksi kokonainen kalenterivuosi. Jokainen pelaaja aloittaa pelin oman syntymäpäivänsä kohdalta ja päättää pelinsä samaan kohtaan. Jos pelaaja pysähtyy Tieto-Taito-Temppu –ruutuun, hän nostaa tehtäväkortin ja valitsee tieto-, taito- tai tempputehtäviä. Tietotehtävät ovat tietokilpailukysymyksiä, joihin saattaa löytyä monta eri vastausta. Taitotehtävät liittyvät matemaattiseen tai kielelliseen osaamiseen. Tempputehtävät ovat liikunnallisia tehtäviä, joissa liike on melko pienimuotoista, mutta vaatii usein myös päättelykykyä.

Iloa yhteisiin hetkiin - hauska ja opettavainen pelin ihastuttaa!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 3+
Pelinkesto 15 min
Pelaajien määrä 2–6
Mitat 27 x 19 x 4,5 cm
Paino 190 g
Varoitukset Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Tuotenumero 40856781
EAN-koodi 6416844856781