Facebook Pixel

Tieto & Taito & Temppu

22,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Alle kouluikäisten ja nuorten koululaisten hauska ja opettavainen lautapeli, jossa liikutaan noppaa heittämällä, suoritetaan tehtäviä ja vastataan kysymyksiin. Pelin kesto on n. 15 min ja se sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa. Peli soveltuu yli 3-vuotiaille. Keskustelua herättävä viihdyttävä peli ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin.

Suosittu peli uutena, päivitettynä versiona. Lautapelin tavoitteena on antaa erilaisille ja eritasoisille lapsille mahdollisuus pärjätä ja viihtyä saman perin äärellä. Pelin aikana on tarkoitus keskustella mm. vuodenaikojen vaihteluun liittyvistä asioista, ikäeroista ja muista lapsia askarruttavista asioista. Pelissä liikutaan noppaa heittämällä, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja vastataan kysymyksiin.

Pelilautaan ei ole merkitty lähtöä eikä maalia vaan yksi kokonainen kalenterivuosi. Jokainen pelaaja aloittaa pelin oman syntymäpäivänsä kohdalta ja päättää pelinsä samaan kohtaan. Jos pelaaja pysähtyy Tieto-Taito-Temppu –ruutuun, hän nostaa tehtäväkortin ja valitsee tieto-, taito- tai tempputehtäviä. Tietotehtävät ovat tietokilpailukysymyksiä, joihin saattaa löytyä monta eri vastausta. Taitotehtävät liittyvät matemaattiseen tai kielelliseen osaamiseen. Tempputehtävät ovat liikunnallisia tehtäviä, joissa liike on melko pienimuotoista, mutta vaatii usein myös päättelykykyä.

Iloa yhteisiin hetkiin - hauska ja opettavainen pelin ihastuttaa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856781
Pelaajien määrä2–6
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus3+
KieliFI
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,19 kg
EAN-koodi6416844856781

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO