Facebook Pixel

What Do You Meme? (English)

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kokonaan englanninkielinen uusi ja hauska bilepeli meemien ystäville. Pelissä on 75 kuvakorttia ja 360 tekstikorttia. Pelissä tulee löytää hauskin kuvateksti aina esitetylle kuvalle. Hauskin ja osuvin voittaa kierroksen ja kerää pisteet. Pelissä on aikuissisältöä, ja siksi se sopii yli 17-vuotiaille. Osallistujia voi olla juuri niin monta kuin tarvitaan. Rentoihin ja hulvattoman hauskoihin illanviettoihin - nuorille aikuisille ja aikuisille!

Meemi on humoristinen kuva, video, tekstinpätkä tai vastaava, joka leviää nopeasti internet-käyttäjien keskuudessa, usein myös monin muunnelmin. Tässä pelissä sinun tulee löytää hauskin kuvateksti omista tekstikorteistasi jokaisella kierroksella esitetylle kuvalle. Yksi pelaajista toimii tuomarina, joka valitsee aina kullekin kierrokselle kuvan ja sitten pelaajien tarjoamista teksteistä hauskimman ja osuvimman. Parhaan tekstin esittänyt pelaaja voittaa kierroksen. Eniten kierroksia voittanut pelaaja voittaa koko pelin. Mukana myös tuhmat tekstit. Peli on kokonaan englanniksi.

Taattuja naurunpyrskähdyksiä ja hihitystä luvassa. Pelatkaa, kunnes tulette nälkäisiksi – tai napostelun lomassa. Täydellinen peli illanviettoon!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862312
MateriaaliPahvi, paperi
Pelaajien määrä3-20+
Pelin kesto30-90 min
Ikäsuositus17+
KieliEN
Mitat11,5 x 11 x 16,5 cm
Paino1,125 kg
EAN-koodi0860649000300
ValmistusmaaKiina

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO