Facebook Pixel

What do you meme? Lisäkortit

23,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Lisäkortteja hauskaan bilepeliin, joka sopii kaikille meemien ystäville. Pelissä tulee löytää hauskin kuvateksti aina esitetylle kuvalle. Hauskin ja osuvin voittaa kierroksen ja kerää pisteet. Sisältää 25 uutta kuvaa ja 90 hilpeää sekä hieman hävytöntä suomenkielistä tekstikorttia. Peli sopii yli 17-vuotiaille. Pelin kesto on n. 30-90 min. Osallistujia voi olla juuri niin monta kuin tarvitaan. Rentoihin ja hulvattoman hauskoihin illanviettoihin - nuorille aikuisille ja aikuisille!

Meemi on humoristinen kuva, video, tekstinpätkä tai vastaava, joka leviää nopeasti internet-käyttäjien keskuudessa, usein myös monin muunnelmin. Tässä pelissä sinun tulee löytää hauskin kuvateksti omista tekstikorteistasi jokaisella kierroksella esitetylle kuvalle. Yksi pelaajista toimii tuomarina, joka valitsee aina kullekin kierrokselle kuvan ja sitten pelaajien tarjoamista teksteistä hauskimman ja osuvimman. Parhaan tekstin esittänyt pelaaja voittaa kierroksen. Eniten kierroksia voittanut pelaaja voittaa koko pelin. Mukana myös tuhmat tekstit sekä Suomi-kuvia ja -tekstejä.

Taattuja naurunpyrskähdyksiä ja hihitystä luvassa. Pelatkaa, kunnes tulette nälkäisiksi – tai napostelun lomassa. Täydellinen peli illanviettoon!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862502
MateriaaliPaperi, pahvi
Pelaajien määrä3+
Pelin kesto30 min+
Ikäsuositus17+
KieliFI
Mitat11,5 x 17 x 4 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550862502

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO