Facebook Pixel

Palapeli 1000 palaa

18,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Elämäniloinen ja värikäs Peppi Pitkätossu -aiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiina 68 x 48 cm. Palapelin talvisessa kuvassa kaikki on talvisesti vinksinvonksin tai ainakin heikunkeikun.  Nauti rauhallisesta hetkestä palapelin äärellä, yksin tai hyvässä seurassa. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Peppi Pitkätossu on maailman vahvin tyttö, jonka koko nimi on Peppilotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu. Peppi asustaa Huvikummussa yhdessä eläinystäviensä kanssa. Pepillä on kaksi naapurissa asuvaa hyvää ystävää, Tommi ja Annika. He asuvat Pepin naapurissa. Nyt Peppi, Tommi ja Annika sekä muut lapset ovat laskemassa mäkeä. Heillä on huisin hauskaa, ja kaikki nauttivat olosta täysin siemauksin. Taustalla on kauniisti koristeltu kuusi, ja luntakin satelee sopivasti lisää. Kylläpä on mahtavaa!

Iloinen kuvitus sisältää runsaasti yksityiskohtia, joten palapelin kokoaminen edistyy miellyttävissä merkeissä eikä jumiudu heti alkutekijöihinsä. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja palapelin kokoaminen on hyvää ajanvietettä. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta edistyneellekin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40871818
MateriaaliKierrätyspahvi, paperi
Ikäsuositus3+
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550871818

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PEPPI PITKÄTOSSU