Facebook Pixel

Ikkunamuovailuvaha

Tarjoushinta 8,94 € Normaalihinta 14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Ämpärillinen herkullisen värikkäitä ja pitkäikäisiä ikkunamuovailuvahatankoja, jotka eivät kuivu, ovat helposti muovailtavissa ja jotka voi helposti irrottaa ikkunasta. Paketti sisältää 12 eri väristä muovailuvahaa, ja ne on helppo säilyttää mukana tulevassa kannellisessa purkissa. Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ikkunamuovailuvaha on helposti käytettävissä, ja se säilyttää kauniisti muotonsa. Muovailuvahaa voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Ikkunamuotoiluvaha sopii yli 3-vuotiaille. Mukaviin ja iloisiin muotoiluhetkiin, joissa luovuus pääsee valloilleen!

Muovaileminen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa, jonka parissa viihtyvät niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Muovailuvahalla puuhailu edistää keskittymiskykyä, luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Sen äärellä voi oppia erottamaan ja tunnistamaan väejä sekä erilaisia muotoja. Muovailu on myös ilmaisun ja viestinnän väline, jonka äärellä luovuus pääsee valloilleen.

Ikkunamuovailuvahan käyttö on helppoa ja hauskaa: rullaa ensin muovailuvaha laataksi, ja muovaile siitä mitä tahansa tai käytä jotain muovailutyökalua tai vaikkapa piparimuottia. Tämän jälkeen voit koristella hahmot oman mielikuvituksen mukaan, käyttämällä useita eri värejä. Ota tämän jälkeen muovailemasi hahmo irti muovailualustasta, jonka jälkeen voit koristella myös hahmon taustapuolen. Kun taideteos on valmis, paina muovailtu hahmo kevyesti ikkunaan / lasipintaa vasten. Hahmoja voi muovailla myös suoraan ikkunaan. Muovailut saa helposti irti ikkunasta / lasista, ja muovailussa voi käyttää apuna muovista muovailutyökalua. Mikäli ikkunaan jää rasvainen jälki, se lähtee helposti pois pyyhkimällä ikkunanpesuaineella.

Jotta muovailuvaha säilyisi pitkäikäisenä, niiden pitämistä ikkunassa kannattaa välttää kuumina ja aurinkoisina kesäpäivinä, eikä valmiita teoksia kannata jättää suoraan auringonpaisteeseen. Muovailuvahan herkulliset värit eivät värjää alustoja tai käsiä, ja sen käyttäminen on miellyttävää. Muovailuvaha on erittäin turvallista ja se sopii mainiosti myös allergikoille: tuote ei sisällä gluteenia, valkuaisainetta, maapähkinää eikä laktoosia.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38201129
Ikäsuositus3+
VaroituksetSisältää pieniä osia (tukehtumisvaara).
MitatPkt./Förp. 13,5 x 13,5 x 13,5 cm
Paino0,66 kg
EAN-koodi6416550011290

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PLAY