0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Play Ikkunamuovailuvaha Play Ikkunamuovailuvaha
  • Play Ikkunamuovailuvaha Play Ikkunamuovailuvaha

PlayIkkunamuovailuvaha

Kuvaus

Ämpärillinen herkullisen värikkäitä ja pitkäikäisiä ikkunamuovailuvahatankoja, jotka eivät kuivu, ovat helposti muovailtavissa ja jotka voi helposti irrottaa ikkunasta. Paketti sisältää 12 eri väristä muovailuvahaa, ja ne on helppo säilyttää mukana tulevassa kannellisessa purkissa. Mukaviin ja iloisiin muotoiluhetkiin, joissa luovuus pääsee valloilleen!

Saatavuus: Heti

Normaali hinta: 14,90 €

Tarjoushinta 7,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ikkunamuovailuvaha, joka on helposti käytettävissä ja säilyttää kauniisti muotonsa. Muovailuvahaa voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen, eikä se kuivu käyttökelvottomaksi vaan on pitkäikäinen.

Ikkunamuovailuvahan käyttö on helppoa ja hauskaa: rullaa ensin muovailuvaha laataksi, ja muovaile siitä mitä tahansa tai käytä jotain muovailutyökalua tai vaikkapa piparimuottia. Tämän jälkeen voit koristella hahmot oman mielikuvituksen mukaan, käyttämällä useita eri värejä. Ota tämän jälkeen muovailemasi hahmo irti muovailualustasta, jonka jälkeen voit koristella myös hahmon taustapuolen. Kun taideteos on valmis, paina muovailtu hahmo kevyesti ikkunaan / lasipintaa vasten. Hahmoja voi muovailla myös suoraan ikkunaan. Muovailut saa helposti irti ikkunasta / lasista, ja muovailussa voi käyttää apuna muovista muovailutyökalua. Mikäli ikkunaan jää rasvainen jälki, se lähtee helposti pois pyyhkimällä ikkunanpesuaineella.

Jotta muovailuvaha säilyisi pitkäikäisenä, niiden pitämistä ikkunassa kannattaa välttää kuumina ja aurinkoisina kesäpäivinä, eikä valmiita teoksia kannata jättää suoraan auringonpaisteeseen. Muovailuvahan herkulliset värit eivät värjää alustoja tai käsiä, ja sen käyttäminen on miellyttävää. Muovailuvaha on erittäin turvallista ja se sopii mainiosti myös allergikoille: tuote ei sisällä gluteenia, valkuaisainetta, maapähkinää eikä laktoosia. Pakkaus sisältää 12 eriväristä muovailuvahatankoa.

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 3+
Mitat Pkt./Förp. 13,5 x 13,5 x 13,5 cm
Paino 660 g
Varoitukset Sisältää pieniä osia (tukehtumisvaara).
Tuotenumero 38201129
EAN-koodi 6416550011290

Yhteensopivia tuotteita: