Facebook Pixel

Super Fluffy -lima

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kuohkea ja hyväntuoksuinen lima, joka on kätevässä kannellisessa säilytyspurkissa. Neljä eri värivaihtoehtoa. Tuotteen väri ja tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan. Turvallinen, testattu ja hieno sveitsiläinen limaformula. Ei alle 3-vuotiaille. Limamaisiin, hauskoihin ja tuoksuviin hetkiin!

Erilaiset limat ovat tämän hetken hittituote niin pienemmillä kuin isommillakin lapsilla. Limoihin löytyy lukuisia ohjeita netistä, mutta turvallisinta on käyttää testattuja ja tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Aito ja alkupreäinen, turvallinen sveitsiläisellä kaavalla valmistettu lima ilahduttaa ja viehättää monenikäisiä. Lima tulee kätevässä kannellisessa purkissa, jossa se on helppo säilyttää. Avaa vain purkin kansi, ja lima on valmis käytettäväksi - ei enää kodintarvikkeita täynnä erilaisia omia ja epämääräisiä sekoituksia!

Slimy Super Fluffy on erittäin kuohkeaa, venyvää ja tuoksuvaa limaa, joka on erityisen ihastuttavaa. Siitä kuuluu myös erittäin hyvät äänet. Se on samettisen pehmeää ja ihanan väristä. Saatavilla 4 eri väriä/tuoksua: mangolle tuoksuva oranssi, omenalle tuoksuva vihreä, purukumille tuoksuva pinkki ja vaahtokarkille tuoksuva keltainen. Huom! Tuotteen väri ja tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kädet pitää pestä ennen kuin alkaa leikkiä limalla. Slimy on turvallista ja myrkytöntä, mutta se on tarkoitettu leluksi eikä sitä saa laittaa suuhun. Käytön jälkeen lima tulee laittaa takaisin purkkiin ja sulkea kansi tiiviisti. Helppoa ja hauskaa - supereällöä ja ihan mahtavaa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33003776
Ikäsuositus5+
KieliFI,SE
Mitat9 x 7 x 6 cm
Paino0,13 kg
EAN-koodi6416550037757

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PLAY