0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Play Super Fluffy -lima Play Super Fluffy -lima
  • Play Super Fluffy -lima Play Super Fluffy -lima

PlaySuper Fluffy -lima

Kuvaus

Kuohkea ja hyväntuoksuinen lima, joka on kätevässä kannellisessa säilytyspurkissa. Limamaisiin, hauskoihin ja tuoksuviin hetkiin! Tuotteen väri ja tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan.

Saatavuus: Heti

5,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Erilaiset limat ovat tämän hetken hittituote niin pienemmillä kuin isommillakin lapsilla. Limoihin löytyy lukuisia ohjeita netistä, mutta turvallisinta on käyttää testattuja ja tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Aito ja alkupreäinen, turvallinen sveitsiläisellä kaavalla valmistettu lima ilahduttaa ja viehättää monenikäisiä. Lima tulee kätevässä kannellisessa purkissa, jossa se on helppo säilyttää. Avaa vain purkin kansi, ja lima on valmis käytettäväksi - ei enää kodintarvikkeita täynnä erilaisia omia ja epämääräisiä sekoituksia!

Slimy Super Fluffy on erittäin kuohkeaa, venyvää ja tuoksuvaa limaa, joka on erityisen ihastuttavaa. Siitä kuuluu myös erittäin hyvät äänet. Se on samettisen pehmeää ja ihanan väristä. Saatavilla 4 eri väriä/tuoksua: mangolle tuoksuva oranssi, omenalle tuoksuva vihreä, purukumille tuoksuva pinkki ja vaahtokarkille tuoksuva keltainen. Huom! Tuotteen väri ja tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kädet pitää pestä ennen kuin alkaa leikkiä limalla. Slimy on turvallista ja myrkytöntä, mutta se on tarkoitettu leluksi eikä sitä saa laittaa suuhun. Käytön jälkeen lima tulee laittaa takaisin purkkiin ja sulkea kansi tiiviisti. Helppoa ja hauskaa - supreällöä ja ihan mahtavaa!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 3+
Mitat 9 x 7 x 6 cm
Paino 130 g
Tuotenumero 33003776
EAN-koodi 6416550037757