Facebook Pixel

Hyvää syntymäpäivää Polle!

Ruotsalaisen sarjakuvapiirtäjän Lena Furbergin luoma Polle on varmaan maailman tunnetuin ja tietenkin suloisin ponihahmo! Tämä kaikkien isojen ja pienten heppahullujen suuri idoli ja ihastuttava hevossarjakuvasarja täyttää tänä vuonna 50 vuotta.   

“Lenan Polle-sarjan tuotteet ja piirrokset ovat värikkäitä ja yksityiskohtaisen hurmaavia. Niiden värimaailma, tunnelma ja ilmeikkäät yksityiskohdat viehättävät ja ihastuttavat ikään katsomatta. Pollen seikkailuihin voi samaistua ja sen luonne on vailla vertaansa”, kertoo Riia Sandström, Martinex Oy:n toimitusjohtaja. Martinex on valmistanut ja markkinoinut Polle-tuotteita jo yli 10 vuoden ajan. 
 
Lena Furberg on suunnitellut myös tyyliteltyjä hevoskuvia, joiden elävän näköiset ja kauniit hevoset näyttävät liikehtivän sulokkaasti. Lenan kynänjälki on kaunista ja tarkkaa, ja hänen kynästään on syntynyt myös “Tuuvan Talli” sarja. 
 
Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta. 

Juhlavuoteen uusi Polle-tuote 

Juhlavuden kunniaksi Martinex on julkaissut ihastuttavan keraamisen juhlamukin, mikä on pakattu Polle-kuosiseen peltipurkkiin. Mukin tilavuus on 3,5 dl. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja se on mainio lahjaidea. Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa.

 

Ihastuttavat Polle-tuotteet