Facebook Pixel

Palapeli 200 Naruto Shippuden

18,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upea Naruto Shippuden-aiheinen palapeli, jonka 3D-tehoste luo kuvaan syvyyttä ja liikettä. Hienossa palapelissä on värikäs kuva Naruto Shippuden-sarjan hahmoista. Palapelissä on 200 palaa, ja sen koko valmiina on 46 x 31 cm. Palapelin palat on valmistettu pahvista, ja niissä on muovipinta. Palapelien kokoaminen tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Mainio lahjaidea!

Teini-ikäinen Naruto haluaisi olla kylänsä Hokage isänsä tavoin, mutta vaarallisen Akatsuki-organisaation vuoksi hänen täytyy olla vielä parempi. Niinpä Naruto lähtee kylästään tullakseen paremmaksi ja vahvimmaksi. Edessä on kovaa harjoittelua ja suuria seikkailuja!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Huikean hieno 3D-efekti viimeistelee viihdyttävän palapelihetken upeasti!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero41040013-05
Materiaalipahvi, muovi
Palojen määrä200
Ikäsuositus5+
KieliEN (FI,SV,NO,DA)
Paino0 kg
EAN-koodi0670889331986

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>