Facebook Pixel

Slimy Hedelmälima

3,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Hedelmäisen tuoksuvaa ja ihanan ällöttävää metallinhohtoista limaa! Värikkäässä limassa on metallinen vaikutelma ja se on miellyttävän pehmeää. Tuoksuvaihtoehtoina on hedelmäisen tuoksuva banaani, ananas, mandariini, mansikka ja lime. Turvallinen, testattu ja hieno sveitsiläinen limaformula. Ei alle 3-vuotiaille. Limaisen hauskoihin hetkiin!

Erilaiset limat ovat tämän hetken hittituote niin pienemmillä kuin isommillakin lapsilla. Limoihin löytyy ohjeita netistä, mutta turvallisinta on käyttää testattuja ja tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Aito ja alkupreäinen, turvallinen sveitsiläisellä kaavalla valmistettu lima ilahduttaa ja viehättää monenikäisiä. Lajitelman värit ovat herkullisia, ja lima on metallinhohtoista sekä ihanan tuoksuvaa. Tuoksuvaihtoehtoina on banaani, ananas, mandariini, mansikka ja lime. Lima tulee kätevässä kannellisessa purkissa, jossa se on helppo säilyttää. Avaa vain purkin kansi ja lima on valmis käytettäväksi - ei enää kodin tarvikkeita täynnä erilaisia omia ja epämääräisiä sekoituksia!

Kädet pitää pestä ennen kuin alkaa leikkiä limalla. Slimy on turvallista ja myrkytöntä, mutta se on tarkoitettu leluksi eikä sitä saa laittaa suuhun. Käytön jälkeen lima tulee laittaa takaisin purkkiin ja sulkea kansi tiiviisti. Limajäämät saa poistettua helposti pesemällä lämpimällä vedellä tai liman kuivuttua hankaamalla. Helppoa ja hauskaa, ihanan tuoksuista mutta superällöä. Ihan mahtavaa! Tuotteen väri vaihtelee saatavuuden mukaan.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33003773
Ikäsuositus5+
KieliFI,SE
Mitat6 x 8 x 6 cm
Paino0,09 kg
EAN-koodi7611212337117

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PLAY