Facebook Pixel

Jayatplay

17 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Jayatplay-tuotemerkki on tuonut markkinoille ihanat pehmeät eläintyynyt ja -makuupussit, jotka tuovat iloa yökyläilyyn ja leikkeihin! Lapset rakastavat pieniä soppia joihin aikuiset eivät kunnolla mahdu - ja joiden käyttötarkoitus vaihtelee kirjojenlukupaikasta piilopaikkaan, leikkikotiin, päiväunisopeksi tai aivan mihin tahansa. Lasten mielikuvitus on rajaton!

Suloiset ja samettisen pehmeät Happy Nappers-eläinpehmotyynyt avautuvat makuupusseiksi ja ne tuovat suloista eläinenergiaa yökylään tai päiväunille. Erilaiset tyynyt ja pehmot ovat rakkaita ja suosittuja. Nyt jokainen voi löytää oman lempieläimensä tästä värikkäiden pehmojen joukosta! Happy Nappers-eläinhahmotyynyt tuovat yökyläilyyn, telttailuun tai päiväunille.

Jayatplayn Hideaway Pets-eläinhahmot kätkevät sisälleen pienen teltan. Avaa vain vetoketju ja vedä teltta esiin, jolloin se aukeaa kuin itsestään – ja kun telttaa ei enää tarvita, sen voi kätkeä takaisin pehmon sisään. Pehmotyynyn sisältä paljastuva teltta on kuin maja ilman rakentamista: riittää kun sen ottaa vain esiin, ja leikki voi alkaa! Teltassa on mukava leikkiä tai vain köllötellä pehmon kanssa - ja kun teltta on avoinna, pehmon sisään voi kätkeä omia muita tavaroita. Leikin päätyttyä teltan saa sujautettua takaisin pehmon sisään.

Jayatplay Hideaway Pets – ja Happy Nappers-pehmotyynyt ja -makuupussit ovat ihana lahjaidea, jotka tuovat iloa ja hauskaa eläinenergiaa yökylään, päiväunille ja leikkeihin!