Facebook Pixel

Pursotinpussi silikonia

12,00 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kakkumestarin välttämätön työväline: pursotinpussi ja tyllat. Pursotinpussin pituus on kokonaisuudessaan 39,5 cm. Sen pursotinpussi on silikoninen. Pakkaukseen kuuluu 6 erilaista koristeluterää, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kakkumestarin välttämätön työväline, jotta saa valmistettua useita erilaisia koristeita leivonnaisten päälle.

Baking by Martinex -tuotesarjamme päivittää leivontavälineet vastaamaan tämän päivän tarpeita ja toiveita. Kyseessä on hyvä, laadukas ja keskitetty tuoteperhe, josta löytyy monikäyttöisiä tuotteita keittiöön. Baking by Martinex -välineet on tyylikkään mustia, ja niitä voi säilyttää myös esillä keittiössä.

Silikonisen pussiosan ansioista pursotinpussi on ympäristöystävällinen uudelleenkäytettävyytensä vuoksi. Lisää ilmettä koristeihin saat lisäämällä koristeaineeseen väriainetta. Vinkki käyttöön: aseta pussinsulkija pursotinpussin yläosaan tiukasti, kun olet lisännyt massan pussiin.

Baking by Martinex -sarja on ammattilaisen valinta kotikeittiöön!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero60309901
Materiaalisilikoni, muovi, ruostumaton teräs
Mitat19 x 10 x 2 cm
Paino0,11 kg
EAN-koodi6416550214424

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

BAKING BY MARTINEX