Facebook Pixel

Catching Stars - Tähtivalopeli

34,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Heijasta seinille ja kattoon tähtitaivas, ja kerää tähtiä talteen taikasauvan avulla. Heijasta ja kerää tähtiä talteen taikasauvan avulla. Leikin jälkeen tuote toimii lamppuna. Se soittaa myös musiikkia. Lelu sopii yli 5-vuotiaille. Ihanan monitoiminen ja suloinen lelu!

Taianomainen lelu, jossa lapsi sukeltaa keijujen maailmaan ja josta soi myös musiikki. Projektori heijastaa hämärään huoneeseen tähtiä, ja niitä kerätään ja otetaan kiinni hurmaavalla taikasauvalla. Taikasauvan tähti muuttaa väriä sen mukaan, kuinka paljon tähtiä on saanut kiinni. Projektori on suloinen kuu, jonka päällä istuu keiju. Siinä on neljä erilaista toimintoa: pelkkä yövalo, yövalo musiikilla sekä helppo peli ja vaikea peli. Tähtitaivas makuuhuoneen seinällä ja katossa näyttää kauniilta, ja tuudittaa leikin jälkeen taianomaiseen uneen.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33060011
Paristotarve3 x AAA (sauva) ja 3 x AA (kuu)
Ikäsuositus5+
Mitatpkt. 27 x 27 x 9 cm
Paino0,575 kg
EAN-koodi0730002010584

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>