Facebook Pixel

Farmi-siirtotarrakirja

8,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Farmiaiheinen tarrakirja, jonka tarroja voi siirrellä ja käyttää uudelleen. Kirjassa on erilaisia taustakuvia, joihin eläimiä ja farmin tarvikkeita voi asetella oman mielensä mukaisesti. Siirtotarrakirja sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kerro vaikka tarinoita tai luo hienoja kokonaisuuksia tarrojen avulla!

Tarinoiden kertominen kehittää lapsen kielellisiä taitoja ja tarrojen asettaminen puolestaan taas hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Tarrakuvien avulla lapset voivat kertoa itse keksimiään ja luomiaan tarinoita. Tarinan pohjana toimii jokin tarrakirjan taustakuvista, jonka ympärille tarinan voi rakentaa. Tarrat ovat uudelleenkäytettäviä, joten taustakuvilla ja tarroilla saa luotua niin monta erilaista tarinaa kuin ikinä vain jaksaa keksiä. Tarrakirjan voi kuljettaa helposti ja kevyesti mukana vaikka matkalle, mökille, retkille tai autoon. Kirjassa on 8 erilaista maisemaa, joihin voi tehdä kivoja asetelmia 150 mukana tulevalla tarralla. Kuvissa on maatilan ympäristö. Tarrat voi käyttää aina uudestaan.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31005104
Materiaalipaperi
Ikäsuositus3+
Mitat21 x 21 x 0,5 cm
Paino0,13 kg
EAN-koodi5011979584922

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT