Facebook Pixel

Kartat-siirtotarrakirja

8,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Monipuolinen tarrakirja, jonka tarroja voi siirrellä ja käyttää uudelleen. Kirjan sivujen taustakuvina on eri maanosat, joihin eläimiä voi asetella oman mielensä mukaisesti. Siirtotarrakirja sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Opi eri maanosista ja niiden eläimistöistä, kerro tarinoita tai luo hienoja kokonaisuuksia tarrojen avulla!

Maailmassa on seitsemän eri maanosaa: Aasia, Afrikka, Australia, Etelä-Amerikka, Etelämanner, Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. Mainio tarrakirja opettaa maanosat kuin huomaamattaan, ja samalla tutustuu eri maanosien eläimistöön. Tarrojen asettaminen kehittää hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Tarrakuvien avulla lapset voivat myös kertoa itse keksimiään ja luomiaan tarinoita. Tarinan pohjana toimii jokin tarrakirjan taustakuvista, jonka ympärille tarinan voi rakentaa. Tarrat ovat uudelleenkäytettäviä, joten taustakuvilla ja tarroilla saa luotua niin monta erilaista tarinaa kuin ikinä vain jaksaa keksiä. Tarrakirjan voi kuljettaa helposti ja kevyesti mukana vaikka matkalle, mökille, retkille tai autoon. Kirjassa on 8 erilaista maisemaa, joihin voi tehdä kivoja asetelmia 150 mukana tulevalla tarralla. Tarrat voi käyttää aina uudestaan. Iloa ja ripaus oppimista päivään!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31024677
Ikäsuositus3+
Mitat21 x 21 x 0,5 cm
Paino0,135 kg
EAN-koodi5011979591913

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT