Facebook Pixel

Paljettikeijut-askartelusetti

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suloinen ja kimalteleva askartelusetti neljän keijuaiheisen paljettikuvan valmistukseen. Kuvat koristellaan paljeteilla, eikä liimaa tarvita – tämä askartelu ei siis sotke. Pakkauksessa on kaikki tarkvikkeet sekä ohjeet. Paljettikeijut-askartelusetti sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Erilaiset askartelut ja käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu on myös mukavaa ajanvietettä.

Paljettitaulujen askartelu on näppärää. Ensin valitaan mieluinen kuva, tämän jälkeen poistetaan kuvasta suojapaperi, poimitaan paljetti vahakynällä kuvan värin mukaan ja asetetaan se kuvan liimapohjalle. Pakkauksessa on vahakynä, neljä kuvaa sekä yli 800 eriväristä paljettia. Kuvissa seikkailevat keijuprinsessat sekä yksisarviset. Kimalleaskartelu ei voisi olla tämän helpompaa ja siistimpää!

Pienille, näppäräsormisille askartelijoille – sadepäivän iloksi, yhteiseen puuhahetkeen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31005240
Ikäsuositus6+
Mitat15,5 x 26,5 x 3,5 cm
Paino0,23 kg
EAN-koodi5011979559333

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT