Facebook Pixel

Pörröiset ystävät

11,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suunnittele ja luo neljä erilaista pörröistä ystävää ihanilla eläinmalleilla. Valmiin pörröisen pompomin voi kiinnittää vaikka laukkuun tai reppuun. Paketista löytyy ohjeet sekä kaikki muut tarvikkeet. Pörröiset ystävät -pakkaus sopii 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tekemistä sadepäiviin, mökille ja kotiin!

Askartelu ja erilaiset käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu sekä pienet käsityöt ovat myös mukavaa ajanvietettä.

Valmista 4 pörröistä ystävää kierittämällä lankaa eläinmallin ympärille ja leikkaa oikealla hetkellä tehdäksesi pörröisen pallon. Kiinnitä tämän jälkeen vielä avainrengas, jonka jälkeen villava eläin on valmis. Pakkauksessa on materiaalit neljään pörröiseen pompomiin: 4 puista eläinmallia, 4 vyyhtiä villalankaa, 4 pahvirengasta, 4 avainrengasta ja -ketjua sekä ohjeet. Ihanaa tekemistä pienille kädentaitajille. Sopii mainiosti myös lahjaksi!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31000140
VäriValkoinen, liila
MateriaaliPuu, villa, metalli, pahvi
Ikäsuositus5+
KieliFI,SV,EN
Mitat15,5 x 26,5 x 3,5 cm
Paino0,125 kg
EAN-koodi5011979616401

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT