Facebook Pixel

Ilmapallotemput

25,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Pienen taikurin monipuolinen Ilmapallotemppu-setti, joka johdattaa taikurin oppipojan ilmapallotemppujen maailmaan. Paketissa monipuoliset välineet sekä hyvät ohjeet. Soveltuu yli 7-vuotiaille.

Jokaisen kunnon taikurin pitää hallita myös ilmapallotemput. Tämä jokaisen taikurin toivelahja, monipuolinen ilmapallotemppusetti sisältääkin joukon Simon suosikkitemppuja ja johdattaa pienet taikurit ilmapallotemppujen maailmaan.

Paketissa on monipuolinen valikoima välineitä: 15 ilmapalloa ja pumppu, kolikko nyörillä, taikasauva, pallo ja taikapurkki, toisiinsa kiinnittyvät renkaat, 4 pehmopalloa, kanitemppukortti sekä ohjekirja. Välineillä ja ohjeilla saa tehtyä yli 30 erilaista temppua. Paketin mukana tulee myös Maailmanmestaritaikuri Simo Aallon ohjeet harjoitteluun, vinkkejä hienon esityksen aikaansaamiseksi sekä niksit niiden tekemiseen. Harjoittele ja esiinny – jokeri, pokeri, box!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33050043
Ikäsuositus7+
Mitat30 x 23 x 8 cm
Paino0,33 kg
EAN-koodi6416550500428

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>