Facebook Pixel

Tanssinauha Light-Up Ribbon

13,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kimaltelevan ihana ja vilkkuva tanssinauha pienille voimistelijoille. Tanssinauha sopii sisälle ja ulos, ja sen saa liehumaan kauniisti. Kun tanssinauhaa kopauttaa, se alkaa vilkkua. Upea väline kaikille pienille voimistelijoille ja jumppaajille tanssiesityksiin tai leikkeihin. Lajitelmassa on eri värejä. Toimitettavan tuotteen (1 kpl) väri vaihtelee saatavuuden mukaan. Tanssinauhan sauvan pituus on 31 cm ja nauhan pituus 100 cm. Sisältää paristot, joita ei voi vaihtaa. Ikäsuositus 6+.

Tanssinauhoilla tehdyt voimisteluesitykset ovat lumoavia. Tanssinauha näyttää lentävän sulokkaasti ja tekevän upeita liikeratoja vain pienen ranneliikkeen ansiosta. Se näyttää helpolta, mutta vaatii paljon harjoittelua ja taitoa. Tanssinauhan käsittely ja sen yhdistäminen sulokkaaseen voimisteluun on kaunista katseltavaa. Nyt saatavilla oleva säihkyvä ja vilkkuva kokonaisuus tuo väriä taidokkaaseen esitykseen.

Hauskaa puuhaa kaikenikäisille. KESS – maailmanlaatuinen menestys!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33004341
MateriaaliMuovi (PE, ABS, PET, Nylon)
Paristotarve3x1.5V LR44
Ikäsuositus6+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt./box 9 x 41 x 3 cm
Paino0,075 kg
EAN-koodi0810015923290
ValmistusmaaKiina

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

Kess