Facebook Pixel

Isä-sydänmuki 3 dl

3,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Kaunis valkoinen muki, jossa on harmaalla kirjoitettu rakkaita sanoja: Isä, isi, isoisä, farfar, vaari, faija, ukki… Mukin kyljessä on valkoinen sydämen muotoinen alue, jonka sisällä lukee suuremmalla sana isä. Isälle, isoisälle, puolisolle!

Oma isä on maailman paras ja rakkain. Hän hoitaa, pelaa, leikittää ja huolehtii, rakastaa ihan aina. Isän omat hetket ovat lyhyitä, usein kahvi- tai teekupillisen mittaisia, pienenpieniä hengähdystaukoja.

Mukin pohjaväri on valkoinen, ja siihen on kirjoitettu hillityn harmaalla isä ja isoisä monella eri tavalla. Mukien kyljissä on molemmin puolin suuri valkoinen sydämenmuotoinen kuvio, jonka keskellä lukee yksinkertaisesti isä.

Muista elämäsi tärkeintä miestä omalla mukilla, joka on helppo yhdistää valkoisen pohjavärinsä ansiosta muihin astioihin ja tyyleihin. Laadukkaan keraamisen mukin vetoisuus on 3 dl. Materiaali kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa ja uunissa. Oman isän, isoisän tai puolison, eli yhteisten lasten isän kunniaksi!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50050590
VäriValkoinen, harmaa
MateriaaliKeramiikka
Vetoisuus3 dl
PesuohjeKonepesun kestävä
Mitat11 x 9 x 8 cm
Paino0,25 kg
EAN-koodi6416550727276

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

KOTI