Facebook Pixel

Polle-termospullo 6 dl

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Tyylikkään harmaa termospullo kuumille ja kylmille juomille. Teräksisen pyöreälinjaisen pullon vetoisuus on 6 dl, ja sen korkki on kiinnitetty kätevästi pulloon. Pulloon voi laittaa joko kylmiä tai kuumia juomia, ja pullo säilyttää sisällön kylmänä 24 h ja kuumana jopa 12 h. Termospullon kylkiä koristaa Lena Furbergin luoma ilmeikäs ja rakastettu Polle, joka poseeraa kuvissa ryhdikkäänä takajaloillaan seisten sekä iloisessa kasvokuvassa. Mukaan retkille, tallille, töihin tai vaikkapa lahjaksi!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero30501001
VäriTeräksenharmaa
MateriaaliTeräs
Vetoisuus6 dl
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Mitat7 x 24 x 7 cm
Paino0,34 kg
EAN-koodi6416550223730

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

LENA FURBERG