Facebook Pixel

100 puupalikkaa

32,00 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Klassinen puulelu suloisella Ma-ia Familyn Kurre-teemalla. Palikkalaatikko on monipuolinen ja opettavainen lelu, jonka parissa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin lapset. Laatikon kannessa on kuusi erimuotoista reikää. Lelun tarkoituksena on sovittaa oikea puupalikka kannen vastaavanmuotoiseen aukkoon ja tiputtaa palikka laatikon sisään. Jokaisesta reiästä voi tiputtaa laatikkoon vain oikeanmuotoisen palikan. Vaihtoehtoina puoliympyrä, ympyrä, kolmio, neliö, suorakulmio sekä sillan malli. Pyöreässä laatikossa on syvän sininen pohjaväri sekä lempeän runsas kuosi, jossa metsän eläimet seikkailevat vehreiden kasvien joukossa. Erivärisiä palikoita on yhteensä 100 kpl, ja osa niistä on kuvitettu suloisilla eläimillä. Leikin- ja katseenkestävät palikat on valmistettu koivupuusta, ja ne säilyvät kätevästi hurmaavassa ämpärissään. Palikoita voi käyttää myös rakenteluun, ja se sopii pienillekin lapsille.

Opettavaisen lelun avulla lapsen motoriikka ja looginen ajattelukyky kehittyvät leikin ohessa. Se vahvistaa myös silmän ja käden koordinaatiota ja hienomotorisia taitoja. Myös tasapaino, luovuus ja mielikuvitus saavat virikkeitä. Puupalikkalaatikon äärellä oppii tunnistamaan erilaisia muotoja, värejä ja asentoja, ja se kehittää keskittymistä ja rakentavaa ajattelua.

Palikoilla voi myös leikkiä, ja niistä voi rakentaa vaikka mitä, sillä vain mielikuvitus on rajana, kun lapsi valitsee juuri oikeat palikat rakentaakseen oman pesän, puumajan, linnan, kaupungin tai vaikka hurjan korkean tornin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero39500000
MateriaaliKoivu, muovi (PP)
Palojen määrä100
Ikäsuositus2+
KieliFI,SE,EN
Mitat22 x 23 x 22 cm
Paino1,8 kg
EAN-koodi6416550395000

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

Ma-ia Family