Facebook Pixel

Martinex ja Aarikka mukana Huippumalli haussa -ohjelman mallitalossa

Suomalaisen Martinex konsernin brändit ovat mukana Suomen Huippumalli haussa -ohjelman mallitalossa ja mallien arjessa. Syyskuussa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla käynnistyvässä Huippumalli haussa -ohjelmassa haetaan mallia, jolla on potentiaalia menestyä Suomessa ja kansainvälisesti.

“Pääsimme mukaan mallien elämään mallitalon kautta, jonne oli jännittävää päästä tutustumaan”, kertoo Riia Sandström, Martinex konsernin toimitusjohtaja. Talon sijainti pääkaupunkiseudulla oli suuresti suojattu salaisuus ja sinne tavaroiden toimitus oma operaationsa.

”Emme saaneet kertoa sijainnista kenelläkään. Meidän yhtiössä ei sijaintia tiennyt kuin yksi ihminen, joka talolla asioi”, jatkaa Sandström.

Raisiolaisen Martinex konsernin brändeistä mallitalon arkea ilahdutti valikoima Aarikan sisustustarvikkeita ja Martinexin Rakastu Arkeen -astioita ja keittiötarvikkeita. Mallien kiireisen tuotantoaikataulun ulkopuolelle jäävää vapaa-aikaa ilahdutti suosittu Smart10-lautapeli, minkä idean pohjalta on tänä vuonna syntynyt tehty oma televisio-ohjelma Itävallassa.

Tutustu Rakastu arkeen ja Apaja -sarjan tuotteisiin