Facebook Pixel

Among Us blind box

22,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Yksitoista Among Us -pelistä tuttua keräilyhahmoa jännittävissä blind boxeissa. Lajitelman jokainen pakkaus sisältää yhden hahmon sekä asusteen, lemmikin, tarran ja keräilykortin, joka paljastaa onko hahmosi miehistön jäsen vai huijari. Pakkauksen ulkopuolelta ei voi tietää, mitä se sisältää. Blind boxista tulleen hahmon voi asettaa esille joko kokonaisena tai puolikkaana, eli elävänä tai kuolleena. Kerää eri hahmoja ja yhdistele niistä asusteilla erilaisia komboja. Kerää koko sarja!

Among Us on avaruusteemainen peli, jota voi pelata joko verkossa vieraiden ihmisten kanssa tai vain omalla porukalla samassa verkossa.  Jokaisen pelin alussa roolit arvotaan, ja peli pelataan niiden mukaisesti: pelaaja on joko miehistön jäsen tai huijari. Roolista riippuen pelaajat joko valmistelevat avaruusalusta laukaisua varten tai vaihtoehtoisesti sabotoimassa sitä ja sen miehistöä riippuen siitä, kumpaan joukkueeseen he kuuluvat. Among Us -peliä on ladattu yli 100 miljoonaa kertaa, ja sillä on yli 500 miljoonaa pelaajaa ympäri maailman.

Oletko miehistön jäsen vai kenties salakavala huijari?

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33160053
MateriaaliMuovi, paperi
Ikäsuositus3+
Mitat7,2 x 15 x 6,3 cm
Paino0,16 kg
EAN-koodi4895217505907

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>