Facebook Pixel

Hermione Granger -chibipehmo

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Harry Potter -elokuvista tuttu Hermione suloisena chibi-pehmofiguurina.

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkassa Harry saa uusia ystäviä ja kokee suuria seikkailuja, jotka kaikki liittyvät tavalla tai toisella Voldemortiin.

Harry Potter tapaa Hermion Grangerin jo ensimmäisenä koulupäivänään matkalla Tylypahkaan, ja heistä tulee ajan mittaan hyvät ystävät. Hermione on jästisyntyinen tyttö, eikä hän ole tiennyt olevansa noita ennen kuin täyttäessään 11 vuotta. Hermione on Tylypahkassa ahkera ja innokas opiskelija. Hermionen taidot ja tiedot ovat tärkeä apu Harryn, Ronin ja Hermionen seikkailuissa.

Nyt Hermione on saatavilla valloittavana chibi-pehmona. Chibi-hahmo on eri mittasuhteiden mukaan tehty versio oikeasta hahmosta. Sen ulkonäkö on pelkistetty ja pää on huomattavasti suurempi. Samettisen pehmeät Harry Potter -chibit ovat esikuviensa näköisiä, mutta chibi-sarjaa. Ihastuttava ja haluttu Hermione chibi-hahmo on haluttu keräilykohde tai pehmo jokaiselle Harry Potter -fanille.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33160023
Materiaalipolyesteri
Pesuohjepintapesu
Ikäsuositus0+
Mitat18 x 12 x 20 cm
Paino0,1 kg
EAN-koodi4895217533047

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>