Facebook Pixel

Kissat ja koirat – 6 kpl setti

36,70 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kissat ja koirat -setti, johon kuuluu neljä erilaista kissaa sekä kaksi erilaista koiranpentua. Yksityiskohtaiset lelueläimet sopivat moniin leikkeihin ja viehättävät eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

Usein ajatellaan, että kissat ja koirat eivät tule toimeen keskenään, mutta kyllähän niitä asustelee yhdessä aivan sopuisastikin. Nyt suloinen dalmatiankoiran pentu ja saksanpaimenkoiran pentu houkuttelevat toisiaan telmimään. Kaksi kissaa makoilevat raukeina paikoillaan, mutta kaksi muuta kissaa seurailevat koiranpentujen touhuja tarkasti. Mahtavatkohan hekin liittyä mukaan leikkihetkeen?

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero331504-B
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
VaroituksetEi alle 3-vuotiaille lapsille
Paino0,088 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>