Facebook Pixel

Maatilan eläimet – 6 kpl setti

39,70 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

"Kukkokiekuu!" kajauttaa punahelttainen kukko aamunkoitteessa herättäen koko maatilan väen. Emäntä ja isäntä ryhtyvät aamutoimiin ja muut eläimet alkavat odottaa päivän toimia. Kukonpoika on jo ehtinyt kärkkymään jyväannostaan pyrstösulat pörhöllä, kun kana harkitsee orreltaan laskeutumista. Lammas määkäisee lähettyvillä, johon sika vastaa ystävällisellä röhkäisyllä. Myös kaunisvärinen lehmä ja kiltti shetlanninponi kuuluvat tämän tilan eläimistöön. Kaikki hereillä ja aamun askareet hoidettu – ihana farmipäivä edessä!

Yksityiskohtaisesti valmistetut lelueläimet sopivat moniin leikkeihin ja viehättävät eläinrakkaita lapsia. Settiin kuuluu kuusi eläintä: kukonpoika, seisova kana, holstein-lehmä, karju, seisova lammas ja shetlanninponi. Luo lastenhuoneeseen oma maataloleikki tai kerää kokonainen eläintarha!

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero331501-B
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
VaroituksetEi alle 3-vuotiaille lapsille
Paino0,295 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>