Facebook Pixel

Metsäneläimet – 6 kpl setti

39,70 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Metsän eläimet -setti, johon kuuluu sudenpentu, poron vasa, sinisorsa, majava, valkopäämerikotka ja kärppä. Yksityiskohtaiset lelueläimet sopivat moniin leikkeihin ja viehättävät eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

Metsän siimeksessä asustelee monenlaisia eläimiä. Nyt sudenpentu ja poron vasa taivaltavat yhdessä eteenpäin, kunnes saapuvat vuolaana virtaavan puron rannalle. Siellä majava rakentelee patoaan, kärppä seurailee tapahtumia tarkasti ja sinisorsa uiskentelee rauhassa. Mutta voi, mikä tänne onkaan eksynyt? Taivaalla liitelee vaikuttavan näköinen valkopäämerikotka. Se on lentänyt kauas kotoaan!

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero331503-B
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
VaroituksetEi alle 3-vuotiaille lapsille
Paino0,122 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>