Facebook Pixel

Villieläimet – 6 kpl setti

Tarjoushinta 26,25 € Normaalihinta 43,75 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Villieläimet -setti, johon kuuluu kirahvin vasa, tiikerin pentu, leijonan pentu, alligaattori, gepardi ja kalkkarokäärme. Yksityiskohtaiset lelueläimet sopivat moniin leikkeihin ja viehättävät eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

Viidakossa elelee rinta rinnan monenlaisia eläimiä. Nyt kirahvin vasa, tiikerinpentu ja leijonanpentu ovat kohdanneet alligaattorin. Mahtaakohan se haluta vain leikkiä sopuisasti? Gepardi on saapunut myös paikalle tarkkailemaan tilannetta. Hui, tuoltahan luikertelee kalkkarokäärme paikalle – nyt on jännittävää!

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero331502-B
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
VaroituksetEi alle 3-vuotiaille lapsille
Paino0,21 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>