0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiAnimaatio-teepussinalunen Teatterissa

Kuvaus

Tunnelmallisen hurmaava pyöreä teepussinalunen, jossa on ihana Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Kuvitus on erityisen värikylläinen ja kutsuva. Iloa kattaukseen!

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Muumitalo on joutunut tulvan saartamaksi, ja Muumitalon asukkaat siirtyvät teatteriin, joka purjehtii tulvan mukana Muumitalon ohitse. Muumipappa päättää kirjoittaa näytelmän, jossa esiintyvät kaikki teatterissa olevat Muumilaakson asukkaat. Näytelmää saapuu katsomaan paljon väkeä, ja vaikka esityksessä kaikki ei mene kuten Muumipappa on suunnitellut, on lopputulos oikein onnistunut. Esityksen päätteeksi Muumit kumartavat muhkean esiripun kehystämällä esiintymislavalla, kullanhohtoisten valojen loistaessa. Ihana, tunnelmallinen ilta!

Muumi Animaatio Teatterissa –teepussinalusessa on kuva uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja hetki näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Melamiininen teepussinalunen on oiva lisäys kattaukseen, kun haluaa nauttia hetkestä ja antaa ajatusten rentoutua, hauduttaa teetä ja istahtaa siemailemaan sitä kaikessa rauhassa. Teepussin tai teesihdin voi asettaa haudutuksen jälkeen kätevästi ja nätisti tälle aluselle, eikä sitä tarvitse lähteä viemään erikseen oitis roskikseen. Muumimaista, lempeää teehetkeä!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu
Lämmönkestävyys Ei mikroon
Mitat 9,5 x 1,5 x 9,5 cm
Paino 49 g
Tuotenumero 6129920003