Facebook Pixel

Hahmot-muki 2,5 dl

11,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Raikkaan valkoinen melamiinimuki, jonka vetoisuus on 2,5 dl. Mukissa on tukeva korva, josta saa hyvän otteen. Mukia koristaa Muumilaakson väen kuvat, ja sen saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Hahmot -sarjan tuotteisiin. Mainio lahjaidea, joka tuo iloa ruokapöydän äärelle.

Muumilaakson hahmot ovat kokoontuneet yhteen. Ovatkohan he lähdössä jonnekin, onko alkamassa suuri seikkailu vai odottavatkohan he Muumimamman valmistamia herkkuja? Niin tai näin, ystävysten on aina hyvä olla yhdessä!

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61270000
MateriaaliMelamiini
Lämmönkestävyys60 °C
PesuohjeKonepesun kestävä, max 60 astetta
Mitat10 x 6 x 8 cm
Paino0,08 kg
EAN-koodi6416550612701

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI