0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Kampsu-shopperi Lehto Muumi Kampsu-shopperi Lehto
  • Muumi Kampsu-shopperi Lehto Muumi Kampsu-shopperi Lehto
  • Muumi Kampsu-shopperi Lehto Muumi Kampsu-shopperi Lehto

MuumiKampsu-shopperi Lehto

Kuvaus

Ihastuttava ja näppärä Muumi-mallistomme ostoskassi, jonka kuosissa Muumipeikko ja Niiskuneiti kulkevat vehreässä lehtimetsässä. Kassi on tilava ja sitä on hyvä kantaa. Muumimaista iloa ja herkkyyttä ostosreissuille! 

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Kampsu-shopperin nimi juontaa juurensa Tove Janssonin luomaan hahmoon, joka on Vilijonkan ystävätär. Kampsu eli Louska on myös vakiohahmo Lars Janssonin piirtämissä Muumipeikko-sarjakuvissa.

Kampsu-shopperi on suorakaiteen muotoinen. Sen yläosassa on kauniin pyöreä muotoilu, josta muodostuu hyvät kantokahvat. Ostoskassissa on pieni tasku, johon kassin saa taiteltua säilytykseen. Shopperi polyesteriä, ja sen voi pestä koneessa. Kangas on kudottu rip-stop –menetelmällä, joka tekee siitä erityisen kestävän. Sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -tägi.

Lehto-kuosissa Muumipeikko ja Niiskuneiti ovat löytäneet vehreän lehdon, jonka puissa on tiheät vihreät lehvistöt. On ihanaa. Metsän äänet, lehtien havina ja kuiske sekä valoisa ympäristö luovat taianomaisen hetken. Muumipeikko ja Niiskuneiti kulkevat eteenpäin käsi kädessä, ihastuttavan rauhallisesta tunnelmasta nauttien.

Muumi Kampsu-shopperia on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu mainiosti ruokaostokset tai vaikkapa kirjastokäynnin kirjat, jumppatossut tai kaupungille tarvittavat pikkutavarat. Shopperi on Muumifanien toivelahja!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % polyesteri
Mitat 45 x 67 x 10 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506186
EAN-koodi 6416844887549