0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Kampsu-shopperi Sketch Muumi Kampsu-shopperi Sketch
  • Muumi Kampsu-shopperi Sketch Muumi Kampsu-shopperi Sketch

MuumiKampsu-shopperi Sketch

Kuvaus

Hennon roosa Muumi-mallistomme näppärä ostoskassi, jossa on Moominvalley-animaatiosarjan luonnos Pikku Myystä, Muumipeikosta ja Nuuskamuikkusesta. Kassi on tilava ja sitä on hyvä kantaa. Muumimaista iloa ja herkkyyttä ostosreissuille! 

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Kampsu-shopperin nimi juontaa juurensa Tove Janssonin luomaan hahmoon, joka on Vilijonkan ystävätär. Kampsu eli Louska on myös vakiohahmo Lars Janssonin piirtämissä Muumipeikko-sarjakuvissa.

Kampsu-shopperi on suorakaiteen muotoinen. Sen yläosassa on kauniin pyöreä muotoilu, josta muodostuu hyvät kantokahvat. Ostoskassissa on pieni tasku, johon kassin saa taiteltua säilytykseen. Shopperi polyesteriä, ja sen voi pestä koneessa. Kangas on kudottu rip-stop –menetelmällä, joka tekee siitä erityisen kestävän. Sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -tägi.

Sketch-shopperin kuosissa on herkkä kuvitus Muumilaakson rakastetuista hahmoista. Siinä Muumipeikko, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen viettävät hetkeä yhdessä. Seikkailunhaluinen ja luotettava Muumipeikko ihmettelee jotakin, kun taas Pikku Myy on istahtanut alas ja näyttää kovin pahantuuliselta. Nuuskamuikkunen puolestaan näyttää siltä, että olisi lähdössä patikoimaan. Ovatkohan he lähdössä kuitenkin kaikki yhdessä?

Muumi Kampsu-shopperia on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu mainiosti ruokaostokset tai vaikkapa kirjastokäynnin kirjat, jumppatossut tai kaupungille tarvittavat pikkutavarat. Shopperi on Muumifanien toivelahja!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % polyesteri
Mitat 45 x 67 x 10 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506185
EAN-koodi 6416844887532