0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Kiipeilypuu-silikonipullo vaaleanpunainen Muumi Kiipeilypuu-silikonipullo vaaleanpunainen
  • Muumi Kiipeilypuu-silikonipullo vaaleanpunainen Muumi Kiipeilypuu-silikonipullo vaaleanpunainen

MuumiKiipeilypuu-silikonipullo vaaleanpunainen

Kuvaus

Lasinen juomapullo, jonka vaaleanpohjaisessa silikonisuojassa on viehättävän värikäs muumiaiheinen kuvitus. Pullo on valmistettu lujasta borosilikaattilasista, ja sen voi täyttää sekä kylmillä että lämpimillä nesteillä. Suloisessa pullossa on pieni kantolenkki. Muumimaisiin päiviin!

Saatavuus: Heti

13,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Oi miten ihana ja houkutteleva kiipeilypuu! Puun runko mutkittelee houkuttelevasti ja sen kukat ovat puhjenneet huumaavaan väriloistoon. Muumipeikko, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen sekä Niiskuneiti ovat kiivenneet korkealle puuhun ja katselevat ympärillään avautuvaa maisemaa. Primadonnan hevonenkin on saapunut paikalle, ja kauneudesta piittaamatta se maistaa parhaillaan kauniin vaaleanpunaista kukkaa. Muumilaakson asukkailla on värikkään iloinen hetki!

Lasinen juomapullo on valmistettu kestävästä ja lujasta borosilikaattilasista, joka kestää sekä kylmät että lämpimät nesteet. Pulloa suojaa vaaleanpunainen silikonisuojus, johon on painettu hersyvä kuva Muumipeikosta, Pikku Myystä, Niiskuneidistä ja Nuuskamuikkusesta kiipeilypuun korkeuksissa. Pullossa on teräksinen korkki, ja korkissa lyhyt kantohihna.

Juomapullo on kätevän kokoinen, ja siinä kulkee juoma helposti mukana päivän erilaisissa hetkissä: töissä, urheiluharrastuksissa, automatkoilla, metsäretkellä tai vaikkapa rannalla. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Borosilikaattilasi, silikoni, teräs
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 7 x 19 x 7 cm
Paino 295 g
Tuotenumero 61260011
EAN-koodi 6416550222108

Martinex suosittelee: