Facebook Pixel

Laiva ja lapio -hiekkalelusetti

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Kaksivärinen avattava muovilaiva, jonka mukana tulee myös hiekkalapio. Ison laivan päällisosan saa irrotettua, ja sen sisällä säilyy helposti lapio ja muut hiekkalelut. Laivan leveys on 32 cm ja korkeus 20 cm. Se sopii 2-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Laivan kyljessä on Muumipeikon kuva. Laivasta on kaksi eri värivaihtoehtoa.

Muumilaiva kulkee vedessä, värikkään iloisena ja hyväntuulisuutta uhkuen. Minneköhän se on seilaamassa? Kohti uusia seikkailuja, vai jo takaisin Muumilaaksoon? Muumilaivan kyljessä on suloinen kuva Muumipeikosta, erilaisista simpukoista ja suuri ankkuri.

Laivasta on kaksi eri väriä: punainen laiva limenvihreällä yläosalla ja keltaisella lapiolla tai sininen laiva keltaisella yläosalla ja lapiolla. Väri vaihtelee saatavuuden mukaan. Iloisiin vesileikkeihin pihalla sekä rannalla tai kylpyhetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35516160
MateriaaliPP-muovi
Ikäsuositus2+
Mitat18 x 20 x 33 cm
Paino0,45 kg
EAN-koodi6416550161605

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>