0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiLauno-laukku Myy haaveilee värikäs

Kuvaus

Ihastuttavan värikäs Launo-mallinen laukku on paksua ja kestävää puuvilla-canvasta. Se on kuvitettu molemmin puolin runsaalla kuvituksella Pikku Myystä nauttimassa tyytyväisenä kukkaloistosta ja haaveilemassa onnellisena. Laukku on malliltaan Launo, ja siinä on mukavan tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku sekä muita yksityiskohtia. Laukku on hieman pienempi kooltaan ja se sopiikin mainiosti vaikka lapsen kannettavaksi: vaikka kerhokassiksi tai pienemmäksi ostoslaukuksi. Iloa ja tyyliä päivään!

Saatavuus: Heti

Normaali hinta: 24,90 €

Tarjoushinta 10,00 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Laukkumallin Launo-nimi juontaa juurensa Lars Janssonin sarjakuvasta Poliisimestarin veljenpoika sekä siihen perustuvasta samannimisestä Muumilaakson tarinoiden jaksosta. Launo on Muumilaakson poliisimestarin veljenpoika, ja hän on aiheuttanut paljon päänvaivaa pidättämällä Muumilaakson asukkaita mitättömän pienistä asioista.

Launo-laukku on kestävää puuvillacanvasta, se on suorakaiteen mallinen ja siinä on sulkimena neppari. Launo-laukussa on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Kassin sivusaumaan on ommeltu Moomin-merkki.

Laukun kuvituksessa Pikku Myy on löytänyt ihanan kukkakedon ja istahtanut nauttimaan kukista sekä hetkestä. Pikku Myy katseleekin tyytyväisenä ympärilleen, eikä hänellä ole kiire minnekään. On aikaa istua rauhassa ja haaveilla, unelmoida kaikesta ihanasta. Elämä on ihanaa, juuri nyt!

Laukku on oiva valinta lapsen kerhokassiksi tai vaikka omaksi ostoskassiksi. Sitä voi käyttää niin lapset kuin aikuisetkin, ja se tuo iloa päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, nepparit metallia
Pesuohje Pintapesu
Mitat 25 x 27 x 12 cm
Tuotenumero 35506093
EAN-koodi 6416844818604