0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Moominvalley-lokerolautanen Muumi Moominvalley-lokerolautanen
  • Muumi Moominvalley-lokerolautanen Muumi Moominvalley-lokerolautanen
  • Muumi Moominvalley-lokerolautanen Muumi Moominvalley-lokerolautanen

MuumiMoominvalley-lokerolautanen

Kuvaus

Ihastuttavan valoisa melamiininen tarjoiluvati, jossa on neljä lokeroa. Lokerovadissa on erityisen värikylläinen ja kutsuva Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Aseta pienet herkut tai muut naposteltavat hauskasti esille illanistujaisia tai leffailtaa varten. Ilahduttava kuvitus on hurmaava, ja siinä on paljon yksityiskohtia. Omaan kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

8,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Aamuauringon ensisäteet ovat tavoittaneet Muumilaakson, ja maisema kylpeekin ihastuttavan kullanhohtoisessa valossa. Koko Muumiperhe ystävineen on jo kerääntynyt ulkosalle. Muumipappa tähyilee kiikarillaan kaukaisuuteen, ja näyttäisi siltä kuin koko joukko olisi lähdössä yhdessä suureen seikkailuun. Tänään on hyvä päivä - tänään voi tapahtua vaikka mitä mahtavaa!

Muumi Moominvalley -lokerovadin maisemakuvitus on uudesta Muumi-animaatiosta, joka sai ensiesityksensä vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Tarjoiluastia on melamiinia, siinä on neljä kätevää lokeroa erilaisille herkuille ja tarjottaville. Lokerikkoa voi käyttää itsekseen tai sen saa yhdistettyä kauniisti muihin Moominvalley-sarjan tuotteisiin. Illanistujaisiin, juhliin, osaksi kodin sisustusta tai vaikka leffailtaan!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Mitat 24,5 x 2,5 x 22 cm
Paino 200 g
Tuotenumero 61299270
EAN-koodi 6416550222542