0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Moominvalley Sketch-lautanen syvä Muumi Moominvalley Sketch-lautanen syvä
  • Muumi Moominvalley Sketch-lautanen syvä Muumi Moominvalley Sketch-lautanen syvä
  • Muumi Moominvalley Sketch-lautanen syvä Muumi Moominvalley Sketch-lautanen syvä

MuumiMoominvalley Sketch-lautanen syvä

Kuvaus

Lempeän vaaleansininen, harmaaseen taittuva melamiinilautanen, jossa on hennosti piirrettyjä ja vaaleasti väritettyjä Moominvalley-animaatiosarjan luonnoksia. Ihastuttavassa kuvituksessa on paljon yksityiskohtia. Iloisiin ruokailuhetkiin!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumi Moominvalley Sketch -lautasen pohja on kuvitettu herkillä luonnoksilla Muumilaakson rakastetuista hahmoista. Siinä on ilmeikkäät kuvat Muumimammasta, Muumipapasta, Nuuskamuikkusesta, Niiskuneidistä, Muumipeikosta ja Pikku Myystä. Lautasen reunat ovat valkoiset.

Melamiininen lautanen on matala, ja sen halkaisija on 20 cm. Lautasen saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Moominvalley -sarjan tuotteisiin. Iloisiin hetkiin ruokapöydän äärelle!

Melamiinilautasta ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Mitat 17 x 4 x 17 cm
Paino 140 g
Tuotenumero 61299284
EAN-koodi 6416550223457