0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Nana-laukku Lumme Muumi Nana-laukku Lumme
  • Muumi Nana-laukku Lumme Muumi Nana-laukku Lumme
  • Muumi Nana-laukku Lumme Muumi Nana-laukku Lumme
  • Muumi Nana-laukku Lumme Muumi Nana-laukku Lumme
  • Muumi Nana-laukku Lumme Muumi Nana-laukku Lumme
  • Muumi Nana-laukku Lumme Muumi Nana-laukku Lumme

MuumiNana-laukku Lumme

Kuvaus

Tyylikäs mustavalkoinen Muumi-mallistoomme kuuluva Nana-mallinen laukku, joka on paksua ja kestävää puuvilla-canvasta. Laukkua kuvittaa Tove Janssonin piirtämästä sarjakuvasta tuttu hetki Muumipeikosta, Niiskuneidistä, Samusta sekä Haisulista, jotka istuskelevat suurten, houkuttelevien lumpeenkukkien kyydissä. Laukussa on kätevät ja tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku, vahvistetut sisäsaumat sekä muita yksityiskohtia. Kokonaisuus on viehättävän herkkä.

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Nana-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Nipsu löytää Nanan, joka etsii Hemulia. Käy ilmi, että Nanan sulhanen valmistaa ilotulitusraketteja rannalla. Lopulta Nana sulhasineen pääsevät jatkamaan matkaansa.

Nana-laukku on kestävää mustaa puuvillacanvasta, se on suorakaiteen muotoinen ja siinä on sulkimena neppari. Sen pohja on leveä muotoonommeltu, ja siinä on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Vuorettoman kassin sisäpuolen saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tyylikäs metallinen, pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Tove Janssonin Viidakkoelämää –sarjakuvassa Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Samu ovat suuren lumpeenkukan kyydissä. Niiskuneidin huomatessa suuren käärmeen, he pakenevat vauhdilla ja piiloutuvat mangrove-metsän suurten juurten suojaan. Lumme-laukun kuosi on kuvitettu sillä piirroksella, jossa käärmettä ei vielä näy ja Muumilaakson asukkaista Niiskuneiti, Muumipeikko sekä Samu ovat yhden lumpeenkukan kyydissä ja Haisuli omassaan. Kukat hehkuvat kauniina, ja Toven herkkä kynänjälki erottuu selvästi mustavalkoisesta kokonaisuudesta. Muumimaisiin hetkiin!

Muumi Nana-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone suojataskuineen, ostokset, kirjaston aarteet tai muut päivittäiset tavarat. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, metalli
Pesuohje Pintapesu
Mitat 45 x 36 x 14 cm
Paino 305 g
Tuotenumero 35506116
EAN-koodi 6416844841817

Martinex suosittelee: