0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Nana-laukku Moomin-logo Muumi Nana-laukku Moomin-logo
  • Muumi Nana-laukku Moomin-logo Muumi Nana-laukku Moomin-logo

MuumiNana-laukku Moomin-logo

Kuvaus

Tyylikkään musta hennosti kiiltäväpintainen Muumi-mallistoomme kuuluva Nana-mallinen kestävä laukku, jossa on tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku sekä vahvistetut sisäsaumat. Laukun kuosiin muodostuu Moomin-sanoista rytmikkäästi kukkamaisia kuvioita. Kokonaisuus on hillitty ja yksinkertaisen tyylikäs.

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Nana-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Nipsu löytää Nanan, joka etsii Hemulia. Käy ilmi, että Nanan sulhanen valmistaa ilotulitusraketteja rannalla. Lopulta Nana sulhasineen pääsevät jatkamaan matkaansa.

Satiinisen sileältä tuntuva laukku on valmistettu kauniista kiiltäväpintaisesta mustasta materiaalista, johon mustalla kirjoitetuista Moomin-sanoista muodostuu tyylikkäitä kukkamaisia kuvioita. Laukun pohja on leveä muotoonommeltu, ja siinä on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Vuorettoman kassin sisäpuolen saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tyylikäs metallinen, pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Muumi Nana-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone suojataskuineen, ostokset, kirjaston aarteet tai muut päivittäiset tavarat. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % nylon
Mitat 37 x 33 x 15 cm
Paino 310 g
Tuotenumero 35506129
EAN-koodi 6416844867527