0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Niityllä-suodatinpussipurkki Muumi Niityllä-suodatinpussipurkki
  • Muumi Niityllä-suodatinpussipurkki Muumi Niityllä-suodatinpussipurkki
  • Muumi Niityllä-suodatinpussipurkki Muumi Niityllä-suodatinpussipurkki

MuumiNiityllä-suodatinpussipurkki

Kuvaus

Aurinkoisen värikäs ja kesäinen peltinen suodatinpussipurkki, jossa on ihastuttava Muumi-aiheinen kuvitus. Muumipeikon poimiessa kukkia runsaalla niityllä, istuu Niiskuneiti kaulakorulla ja kukalla koristautuneena lähistöllä peili kädessään. Omaan kotiin tai lahjaksi muumifaneille!

Saatavuus: Loppu varastosta

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa on ihastuttavan seesteinen ja valoisa päivä. Taivas on pilvetön, ja kevyt tuuli saa lehdet leijailemaan lempeästi tuulen mukana. Muumipeikko on löytänyt kauniin kukkakedon, jonka kukinnot huumaavat väriloistollaan ja monipuolisuudellaan. Muumipeikko poimii onnellisen näköisenä pieniä kukkia värikkääksi kimpuksi. Niiskuneiti istuu hurmaavan näköisenä koru kaulassaan ja kukka korvan takana pienen matkan päässä. Hän taitaa aavistaa, kenelle Muumipeikko kerää kimppuaan. On ihastuttava hetki, täynnä onnea ja aurinkoa!

Kannelliseen suodatinpussipurkkiin mahtuu yksi suodatinpussipakkaus. Vaikka peltinen purkki onkin suunniteltu suodatinpusseille, se soveltuu hyvin myös pientavaran säilytykseen. Muumi Niityllä -suodatinpussipurkkia voi käyttää itsekseen tai sen saa yhdistettyä kauniisti muihin saman sarjan tuotteisiin. Muumimaista iloa, valoa ja raikkautta keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Vetoisuus 7,8 dl
Mitat 15,5 x 16,5 x 6,5 cm
Paino 185 g
Tuotenumero 61256432
EAN-koodi 6416550223914