Facebook Pixel

Retkellä-nuppipalapeli

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Puusta valmistettu Muumi-nuppipalapeli sopii erityisen hyvin perheen pienimpien ensimmäiseksi palapeliksi. Paloissa on pitävät nupit, joiden ansiosta paloihin tarttuminen ja niiden asettaminen paikoilleen on entistä helpompaa. Palapelissä on 9 palaa, ja se sopii yli 12 kk ikäisille lapsille. Palapeli on kuvitettu tunnelmallisella maisemalla, jossa Muumilaakson väki on retkellä. Mainio ja kestävä lahjaidea tai mielenkiintoista ajanvietettä omalle pienokaiselle!

Tunnelmallinen ja värikäs 9-palainen palapeli tarjoaa perheen pienimmille aivojumppaa ja hahmotuskyvyn harjoituksia. Palapelissä on tähtikirkas yö, ja Muumilaakson väki on retkellä. Teltta on pystytetty, Nuuskamuikkunen soittaa ihastuttavia säveliä, Muumimamma tutkii eväskorin sisältöä, Pikku Myy tähyilee ympärilleen leijansa kanssa ja Muumipeikko on tulossa paikalle suuri reppu selässään. Nuotion palaessa ja Haisulin kurkistellessa tapahtumia ruohon seasta, on ihana tunnelma! Palapelissä asetetaan Muumilaakson hahmojen sekä teltan, retkeilytarvikkeiden ja nuotion muotoisia paloja takaisin takaisin oikeisiin koloihinsa.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35527003
VäriMonivärinen
MateriaaliVaneri, paperi, muovi
Palojen määrä7
Ikäsuositus1+
Mitat30 x 21 x 2 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550270031

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>