0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Sedrik-merimieskassi Satu Muumi Sedrik-merimieskassi Satu
  • Muumi Sedrik-merimieskassi Satu Muumi Sedrik-merimieskassi Satu

MuumiSedrik-merimieskassi Satu

Kuvaus

Uutuusmallinen Sedrik-merimieskassi on ihastuttavan muotoinen, ja siinä on suloinen sinisävyinen kuvitus Muumeista Muumitalon edustalla. Reippaisiin hetkiin!

Saatavuus: Heti

29,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumalli Sedrik viittaa Tove Janssonin luomaan hahmoon, joka on Nipsun pieni samettikoira. Nipsu luopui hetkellisesti Sedrikistä, mutta sai sen kuitenkin takaisin. Matkan varrella Sedrikiltä on hävinnyt topaasisilmät ja kaulapannan pieni kuukivi, mutta se ei haittaa!

Mustikansininen Muumitalo on Muumien koti ja turvasatama. Siellä viihtyvät myös Muumien ystävät, jotka kerääntyvät mielellään Muumimamman herkkujen ääreen tai nauttimaan Muumitalon puutarhan tunnelmasta. Nyt Muumipeikko on asettunut Muumitalon portaille lukemaan satua. Nipsu ja Pikku Myy kuuntelevat tarinaa keskittyneesti, ja Muumimammakin on kuulomatkan etäisyydellä kerätessään samalla kasveja pihamaalta. Muumipappa on kuitenkin heittäytynyt tuoliinsa lukemaan sanomalehteä, ja nauttii rauhallisesta hetkestä. Mutta voi sitä Haisulia! Hän on piiloutunut puskan taakse ja kantaa sylissään punaisia hedelmiä. Mistä hän on mahtanut käydä pihistämässä niitä? Voi kun hänkin rauhoittuisi sadun äärelle, ja nauttisi kiireettömän leppoisasta tunnelmasta!

Sedrik-merimieskassi on valmistettu kestävästä puuvillacanvaksesta. Kassissa on pyöreä muotoonommeltu pohja sekä tukeva leveä kantohihna. Kassin suuaukossa on sulkimena punottu valkoinen kiristysnauha, joka on ihastuttavan suurta punosta. Merimieskassia voi kantaa olkapäällä tai heittää sen selkään niin, että kantohihna kulkee rinnan poikki. Kassin sisällä on musta vuori ja sen yläreunaan on ommeltu tekonahkainen Moomin by Martinex -merkki.

Miellyttävän mallinen kassi sopii mainiosti kauppakassiksi, jumppapussukaksi, harrastustavaroille, eskariin tai kerhoon tai vaikkapa eväsretkelle!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla
Mitat 36 x 48 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506200
EAN-koodi 6416844887686