0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Muumi Stella-tunika Ninni Muumi Stella-tunika Ninni
 • Muumi Stella-tunika Ninni Muumi Stella-tunika Ninni
 • Muumi Stella-tunika Ninni Muumi Stella-tunika Ninni
 • Muumi Stella-tunika Ninni Muumi Stella-tunika Ninni

MuumiStella-tunika Ninni

Kuvaus

Hennon vaaleanpunainen Muumi-mallistoomme kuuluva suora tunika, joka on kuvitettu Tove Janssonin Näkymätön lapsi -tarinan piirrosta toistavalla kuosilla. Tunikan materiaali on ylellisen pehmeää ja laskeutuvaa. Kaunis tunika on monikäyttöinen ja ihana kevään suosikkivaate!

Saatavuus: Heti

59,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

* Vaaditut tiedot

59,90 €

Yksityiskohdat

Tove Janssonin Näkymätön lapsi -tarinassa Tuu-tikki tuo Muumitaloon Ninnin, joka on muuttunut näkymättömäksi. Ninni on olllut onneton, koska hänen tätinsä ei olisi halunnut hoitaa häntä, ja tämän seurauksena Ninni on muuttunut hiljalleen näkymättömäksi. Onneksi Muumiperheen huomassa Ninni kokee hyväksyntää juuri sellaisena kuin on, ja hiljalleen hän muuttuu jälleen näkyväksi. Ninnin onnettomana alkanut tarina saa onnellisen lopun, ja Toven tarina muistuttaakin miten tärkeää jokaisen on saada hyväksyntää osakseen: jokaisen pitää saada olla juuri sellainen kuin on.

Ninni-tunikan kuosissa toistuu Toven piirros Muumitalon asukkaista sekä Näkymättämästä Ninnistä eri hetkissä. Muumimamman halatessa Ninniä hellästi, Niiskuneidin ja Muumipeikon jutellessa hänen kanssaan ja Pikku Myyn ihmetellessä Näkymättömän Ninnin hahmoa.

 • Väljä suoralinjainen malli
 • Täyspitkät hihat
 • Pudotettu olkalinja
 • Perustunika
 • Taskut sivuilla
 • Materiaalina miellyttävän pehmeä ja laskeutuva puuvilla-modaali-elastaani
 • Herkän suloinen Tove Janssonin piirtämä kuvitus toistuu koko tunikan kankaassa

Oxfam ja Martinex auttavat yhdessä naisia sekä tyttöjä ympäri maailman taistelemaan epätasa-arvoa ja köyhyyttä vastaan. Oxfamin, Muumin sekä Martinexin kumppanuus keskittyy Tove Jansson luomaan Näkymätön lapsi -tarinaan. Siinä pieni Ninni-tyttö, jota on kohdeltu kaltoin, muuttuu näkymättömäksi. Hän löytää tiensä Muumitaloon, ja siellä Muumien lämpöisessä ja ystävällisessä huomassa hän muuttuu jälleen näkyväksi ja löytää paikkansa maailmassa.

Ostamalla tämän tuotteen tuet Oxfamia tässä tärkeässä työssä. Jokaisesta myydystä Näkymätön Ninni -tuotteesta Martinex lahjoittaa euron Oxfamille. Oxfam on maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka tekee pitkäjänteistä kehitysaputyötä köyhyyden poistamiseksi paranaten näin ihmisten mahdollisuuksia turvallisempaan ja parempaan tulevaisuuteen.

Kuvien malli on 173 cm pitkä ja käyttää kokoa S.

 

Kokotaulukot löydät täältä.

Tekniset tiedot

Väri Vaaleanpunainen
Materiaali 48% puuvilla 48% modaali 4% elastaani
Pesuohje 40 °C – Pese samansävyisten kanssa nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta
Tuotenumero 72566574-C

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: