Facebook Pixel

Triangeli

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Ihastuttava lelutriangeli, jolla saa aikaan sulosointuja. Triangelin sivun mitta on 20 cm, siinä on sininen pidike ja soittotikun päässä on Muumipeikko.

Tove Janssonin luoma hellyttävä Muumipeikko on seikkailunhaluinen ja luotettava ystävä, joka palaa aina mielellään kotiin perheensä luo Muumitaloon seikkailujen jälkeen. Muumipeikko asustaa Muumitalossa vanhempiensa Muumimamman ja Muumipapan kanssa. Hyväntuulinen Muumipeikko innostuu helposti kaikesta näkemästään ja hän rakastaa elämän kaikkia pieniä ja isojakin yllätyksiä. Muumipeikon on vaikea ymmärtää maailman pieniä ja suuria asioita. Kun asiat alkavat mennä väärään suuntaan, voi onneksi turvautua ystäviin ja onneksi Muumilaaksossa niitä löytyy! Ihastuttava lelusoitin, johon kuuluu triangeli ja Muumipeikko-hahmolla koristettu soittotikku.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35660000
MateriaaliPS-muovi, PVC-muovi, kartonki
Ikäsuositus3+
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat20 x 20 x 1,5 cm
Paino0,12 kg
EAN-koodi6416550356605

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI