0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Vanhemmat-muki Muumi Vanhemmat-muki
  • Muumi Vanhemmat-muki Muumi Vanhemmat-muki
  • Muumi Vanhemmat-muki Muumi Vanhemmat-muki
  • Muumi Vanhemmat-muki Muumi Vanhemmat-muki
  • Muumi Vanhemmat-muki Muumi Vanhemmat-muki
  • Muumi Vanhemmat-muki Muumi Vanhemmat-muki

MuumiVanhemmat-muki

Kuvaus

Valkoinen Muumiaiheinen kestävä melamiinimuki, jossa on vaaleansinisellä pohjalla kuvat Muumipapasta ja Muumipekosta sekä toisella puolella Muumimammasta Muumipeikon kanssa. Lisäksi mukissa on suloinen teksti mustalle koristeelliselle taululle kirjoitettuna. Mukiin on myynnissä erillinen kätevä nokkamukikansi. Omalle rakkaalle lapselle – tai Muumifanille!

Saatavuus: Heti

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Well, it'll be another nice long day tomorrow, and it's all yours form beginning to end. Now isn't that a lovely thought!, lukee suloisessa koristeellisessa koristetaulussa. Hurmaavassa valkoisessa mukissa on Muumimamman mietteen lisäksi vaaleansinisellä pohjalla kaksi erilaista Muumiaiheista kuvaa. Toisessa Muumipappa ja Muumipeikko seiskoskelevat vierekkäin, ja Muumipappa taitaa kertoa Muumipeikolle elämänviisauksiaan. Toisessa kuvassa puolestaan Muumimamma halaa hellästi rakasta Muumipeikkoaan. Voi kun aina voisi olla oman lapsen lähellä ja tukena!

Muumiaiheinen kovempi melamiinimuki, johon voi ostaa kätevän silikonisen nokkamukikannen. Mukia ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa.

Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa, ei mikroon
Vetoisuus 2 dl
Mitat 10 x 7,5 x 7,5 cm
Paino 95 g
Tuotenumero 61275331
EAN-koodi 6416550219900

Yhteensopivia tuotteita: