0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Vinssi-pussukka Tove Muumi Vinssi-pussukka Tove
  • Muumi Vinssi-pussukka Tove Muumi Vinssi-pussukka Tove
  • Muumi Vinssi-pussukka Tove Muumi Vinssi-pussukka Tove
  • Muumi Vinssi-pussukka Tove Muumi Vinssi-pussukka Tove

MuumiVinssi-pussukka Tove

Kuvaus

Raikkaan valkopohjainen Vinssi-mallinen pussukkalaukku, jossa on hempeä Tove Janssonin suunnittelema kuvitus Muumilaakson asukkaista. Laukussa on metallinen sulkumekanismi ja pitkä irrotettava olkanauha. Pienille aarteille, rahoille ja puhelimelle – keveyttä ja ripaus muumimaisuutta päivään!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Vinssi-laukun nimi juontaa juurensa Muumipapan nuoruudesta, jolloin hän on viettänyt boheemia elämää ystävänsä Vinssin kanssa - ja nyt aikuisina he muistelevat mielellään yhdessä nuoruuttaan.

Valkopohjainen Vinssi-pussukka on kestävää puuvillacanvasta. Se on suorakaiteen muotoinen, joka levenee hieman alaspäin. Pussukan sulkimena on näppärä nupillinen metallilukko, ja sen pitkä olkahihna on helposti irrotettavissa ja uudelleen kiinnitettävissä näppärällä klipsukiinnityksellä. Laukun sivusaumassa on valkoinen Moomin-tägi. Laukun sisällä on hurmaava lainaus: You all know, don’t you, that if people are frightened very often, they sometimes become invisible.

On kaunis päivä, ja Muumilaakson väki on lähtenyt runsain joukoin ulos. Kukkien kukkiessa kauniisti Muumilaakson asukkaat nauttivat elämästä ja hetkestä yhdessä näkyväksi muuttuneen Ninnin kanssa. On hyvä ja sopusointuinen olla, yhdessä.

Oxfam ja Martinex auttavat yhdessä naisia sekä tyttöjä ympäri maailman taistelemaan epätasa-arvoa ja köyhyyttä vastaan. Oxfamin, Muumin sekä Martinexin kumppanuus keskittyy Tove Jansson luomaan Näkymätön lapsi -tarinaan. Siinä pieni Ninni-tyttö, jota on kohdeltu kaltoin, muuttuu näkymättömäksi. Hän löytää tiensä Muumitaloon, ja siellä Muumien lämpöisessä ja ystävällisessä huomassa hän muuttuu jälleen näkyväksi ja löytää paikkansa maailmassa.

Ostamalla tämän tuotteen tuet Oxfamia tässä tärkeässä työssä. Jokaisesta myydystä Näkymätön Ninni -tuotteesta Martinex lahjoittaa euron Oxfamille. Oxfam on maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka tekee pitkäjänteistä kehitysaputyötä köyhyyden poistamiseksi paranaten näin ihmisten mahdollisuuksia turvallisempaan ja parempaan tulevaisuuteen.

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Tyyliä ja iloa päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, vuori 100 % polyesteri, metalli
Pesuohje Pintapesu
Mitat 14 x 19,5 x 0,5 cm
Paino 86 g
Tuotenumero 72566484
EAN-koodi 6416844849394

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: