Facebook Pixel

Äiti-muki Ruusu lahjapakkauksessa

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Romanttisesti ruusukuvioitu muki sekä lahjapakkaus rakkaalle äidille. Keramiikkamuki on muotoiltu klassisen kauniisti, ja sen vetoisuus on 3 dl. Mukin ulkoreunoissa on valkoisella pohjalla herkkä ruusukuosi, ja sen sisäreunaan on kirjoitettu tyylitellysti kaunokirjoituksella: Äiti. Lahjapakkaus toistaa samaa kaunista kuosia, ja sen kannessa lukee: Äidin sydän - suurempi kuin koko maailma. Kokonaisuus on merkityksellinen ja sydämellinen. Ihana lahjaidea äidille, valmiissa lahjapakkauksessa.

Äiti hellii ja huolehtii, hän hassuttelee ja leikkii, hän tuo turvaa ja järjestystä, auttaa ja osallistuu. Äidin sydän on suurempi kuin koko maailma, hän kantaa siellä lapsiaan ikuisesti. Äidillä on harvoin aikaa vetää henkeä ja rauhoittua. Muista nyt äitiä tyylikkäällä lahjalla, pienellä eleellä, joka on läsnä hänen aamuissaan ja kahvitauoissaan: ajatuksella valittu ja annettu oma muki.

Laadukas keraaminen muki on reilun kokoinen, ja sen vetoisuus on 3 dl. Materiaali kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Muki on helppo yhdistää muihin astioihin. Lahjapakkaus on kaunis, ja äiti voi käyttää sitä jälkikäteen rasiana.

Muista äitiä ystävänpäivänä tai piristä päivää arjen keskellä. Joka päivä voi olla ystävänpäivä täynnä rakkautta!

Äidille, rakkaudella.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50050346
MateriaaliKeramiikka, pahvi
Vetoisuus3 dl
PesuohjeKonepesun kestävä (ilman pakkausta)
Mitat11,5 x 10 x 11,5 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi6416550225413

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>